להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
@יום-חדש-מתחיל @יום-חדש-מתחיל אני כרגע על נטפרי בלי חותם מוריד את הספקיה (כמובן יש התראת שיבוש קבצים של נטפרי כנ"ל) והקובץ פגום, מלא קבבצים כולם 0 לדוגמא
ספויילר -
@יום-חדש-מתחיל הקהילה היא חדר מחשבים באישור חותם, (לא יודע איך הבנת ממני אחרת) ואף בכניסה דרך מחשב אחר לא בחדר מחשבים אבל כמובן נטפרי לא נותן לי להוריד, (כלו' מוריד אבל קובץ אכריון פגום) תודה על הכל
-
לכאורה מה שהבנתי שהוא מזהה בכל מיני טקסטים בתוך הספרים כבעיה ומכיון שזה רובוט הוא לא יודע להבחין מה זה קודש ומה זה חול צריך לשלוח לנטפרי פניה לפתוח את כל המאגר כולו ואם לא לעבור ספר ספר ולשלוח את הקבצים החסומים אני לדוגמא ראיתי בכל מיני קבצים של תשובות הראשונים שהוא כתב לי שהרובוט מצא כל מיני בעיות
בהצלחה -
העברתי לנטפרי פניה כולל הסרטת מסך והקלטת תעבורה בתקווה שהענין יטופל עד כה לא כל כך קיבלתי תשובה מהם
-
הכל בסדר אין צורך בעשרות הודעות בנושא, נשלחו פניות לנטפרי ולחותם, בעז"ה בקרוב הכל יסתדר.
-
נשמח לעדכון פה באשכול מתי שהכל יסתדר תודה רבה
-
לא הסתדר זה מה שיורד כשמורדים מרן ריז הלוי, (כנ"ל שאר הקבצים ברכ"ש ועוד) ובהורדת המאגר כולו בקובץ דחוס אינו נפתח משום שהוא יורד פגום (חותם כן הסירו את חסימת)
-
עכשיו ניסיתי להוריד בחדר מחשבים וההורדה נכשלה שוב (ארכיון פגום)

-
למעשה, מי שרוצה ומוכן להתאמץ, אפשר להעתיק את הטקסט, ולהדביק בפנקס רשימות.
-
וגם אז יהיה xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בטקסט, (ובריז הלוי יהיה לו עד אמצע הל' חמץ ומצה) ובקבצים גדולים מידי כמו אינציקלופדיה לא יפתח וממילא לא יוכל להעתיק, וכן לעבור מסמך מסמך ולהעתיק קצת מאוד מסובך.
אם אפשר אולי להציע פתרון זמני שמי שיש ברשותו המאגר יעלהו לדרייב ויפרסמו כאן עם כוכביות (למען לא יחסם) -
@צפניה אל תדאג, זה לא עובד (חדר מחשבים)....
-
בעז"ה בל"נ, מחר ככל הנראה, יהיה גם בדרייב
-
אתה יכול להעלות בגיט בתור הוצאה כקבצי זיפ
כמו שאני העליתי כאן קבצים
https://github.com/IEUDI/otzaria/releases