להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
@יום-חדש-מתחיל זה אמנם נפתח בחותם אבל כשמנסים להוריד זה מוביל לדף חסימה
תודה רבה.@וואס-איז-נעייס כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
תודה רבה.תוריד כך - הרגע הורדתי מחותם

-
@וואס-איז-נעייס כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
תודה רבה.תוריד כך - הרגע הורדתי מחותם

@יאיר-דניאל ניסיתי ללחוץ על זה וזה הביא לדף החסימה
![9a2033de-caea-4d3b-adb7-5634e68e34d2-image.png]
-
@יאיר-דניאל ניסיתי ללחוץ על זה וזה הביא לדף החסימה
![9a2033de-caea-4d3b-adb7-5634e68e34d2-image.png]
@יאיר-דניאל אני מקווה שזה לא מטריד אך גם בחדר מחשבים אצלי זה כמו שציין @וואס-איז-נעייס
-
@צפניה למי שיש בעי' עם קהילה, אין לא לי ולא לנטרפי ולא לחותם מה לעשות,
פשוט צריך לפנות לקהילה שתפתח את זה.רק אולי כדאי שתגיד מיהי הקהילה הזו, אולי נוכל לפנות אלי'.
-
@יום-חדש-מתחיל הקהילה היא חדר מחשבים באישור חותם, (לא יודע איך הבנת ממני אחרת) ואף בכניסה דרך מחשב אחר לא בחדר מחשבים אבל כמובן נטפרי לא נותן לי להוריד, (כלו' מוריד אבל קובץ אכריון פגום) תודה על הכל
-
לא יכול להיות, זה פתוח בחותם.
-
@יום-חדש-מתחיל @יום-חדש-מתחיל אני כרגע על נטפרי בלי חותם מוריד את הספקיה (כמובן יש התראת שיבוש קבצים של נטפרי כנ"ל) והקובץ פגום, מלא קבבצים כולם 0 לדוגמא
ספויילר -
@יום-חדש-מתחיל הקהילה היא חדר מחשבים באישור חותם, (לא יודע איך הבנת ממני אחרת) ואף בכניסה דרך מחשב אחר לא בחדר מחשבים אבל כמובן נטפרי לא נותן לי להוריד, (כלו' מוריד אבל קובץ אכריון פגום) תודה על הכל
-
לכאורה מה שהבנתי שהוא מזהה בכל מיני טקסטים בתוך הספרים כבעיה ומכיון שזה רובוט הוא לא יודע להבחין מה זה קודש ומה זה חול צריך לשלוח לנטפרי פניה לפתוח את כל המאגר כולו ואם לא לעבור ספר ספר ולשלוח את הקבצים החסומים אני לדוגמא ראיתי בכל מיני קבצים של תשובות הראשונים שהוא כתב לי שהרובוט מצא כל מיני בעיות
בהצלחה -
העברתי לנטפרי פניה כולל הסרטת מסך והקלטת תעבורה בתקווה שהענין יטופל עד כה לא כל כך קיבלתי תשובה מהם
-
הכל בסדר אין צורך בעשרות הודעות בנושא, נשלחו פניות לנטפרי ולחותם, בעז"ה בקרוב הכל יסתדר.
-
נשמח לעדכון פה באשכול מתי שהכל יסתדר תודה רבה
-
לא הסתדר זה מה שיורד כשמורדים מרן ריז הלוי, (כנ"ל שאר הקבצים ברכ"ש ועוד) ובהורדת המאגר כולו בקובץ דחוס אינו נפתח משום שהוא יורד פגום (חותם כן הסירו את חסימת)
-
עכשיו ניסיתי להוריד בחדר מחשבים וההורדה נכשלה שוב (ארכיון פגום)