להורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות
-
@יהודי-צעיר
שלום עליכם!
התוכנה ממש נוחה! נראה לי כדאי שתעשה אפשרות לקשר לפי קטעים בצורה חצי ידנית חצי אוטמטית.
הבעיה שאני מתמודד איתה עכשיו זה עם קישור החוו"ד לשו"ע. בשולחן ערוך אין לכל סעיף כותרת נפרדת, ובחוות דעת אין לי בעיה לעשות את זה. כך שאני רוצה שסעיף א' יהיה מקושר לכל הקטעים תחת הכותרת בחוו"ד של סעיף א', למרות שאין כזה כותרת בשולחן ערוך.
אם יהיה אפשרות של הגדרה לבחור את כל הקטעים מתחת הכותרת או משהו כזה, זה יהיה מאוד יעיל.כמו כן - יש אפשרות להגדיר מפרשים בקבוצה? לדוגמא - אחרונים, ראשונים, שיהיו בתוך הקבוצות במקום המתאים להם.
תודה רבה!!!
-
-
ניסיתי להכניס אופציה של סעיפים, כמו שרואים בתמונה, כרגע אני לא בטוח שזה עובד (התייחס לפסקאות רגילות כאל סעיפים...)
-
להגדיר ראשונים ואחרונים זה בכלל בקובץ "סדר הדורות" בתיקית אודות התוכנה... (פעם עשיתי את זה ומזמן לא עדכנתי אותו)
-
-
-
ניסיתי להכניס אופציה של סעיפים, כמו שרואים בתמונה, כרגע אני לא בטוח שזה עובד (התייחס לפסקאות רגילות כאל סעיפים...)
-
להגדיר ראשונים ואחרונים זה בכלל בקובץ "סדר הדורות" בתיקית אודות התוכנה... (פעם עשיתי את זה ומזמן לא עדכנתי אותו)
@יהודי-צעיר
כאן זה יותר חדש ממה שהבאת לי במתמחים? -
-
@יהודי-צעיר
כאן זה יותר חדש ממה שהבאת לי במתמחים?@מענין-לשמוע עם שינויים רבים מאד
-
לדעתי צריך לשפר כמה דברים בתוכנה בשביל שזה יעבוד עבור כל מה שאנחנו צריכים, הבעיה שלוקח לי הרבה זמן לשכנע את המפתח שלי שיעשה מה שאני מבקש במקום ליצור לי תוכנות חדשות בלי קשר...
-
ניסתי עם זה, נראה לי שחסר אפשרות לעשות קישור לכל הקטעים מתחת כותרת.
כך שיוכלו לבחור קטע אחד בספר המקור, ולקשר אליו את כל הקטעים מתחת הכותרת בשורה 12 (למשל) עד הכותרת הבאה באותו רמה.
תודה רבה! -
לדעתי צריך לשפר כמה דברים בתוכנה בשביל שזה יעבוד עבור כל מה שאנחנו צריכים, הבעיה שלוקח לי הרבה זמן לשכנע את המפתח שלי שיעשה מה שאני מבקש במקום ליצור לי תוכנות חדשות בלי קשר...
@יהודי-צעיר כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
המפתח שלי
אתה עובד באתר? או עם סוכן קוד? סוכן אמור להיות הרבה יותר יעיל בקטע הזה.
-
@יהודי-צעיר עשיתי עם התוכנה קישורים לטור, (יש"כ גדול לך) ושמתי לב שבדרישה בחו"מ כשאין על סימן של לוקח קישורים מאו"ח ויו"ד, לתשומת לבך.
-
כמו שכתב @הבל-הבלים אתה צריך לעבוד עם סוכן, תוריד את kiro ותראה נפלאות!
תוכל לפנות אלי לעזרה, אם צריך. -
@יהודי-צעיר בספרים על הש״ס לדוגמא, אי אפשר לעשות שיעבור על כל הקטעים ששייכים לכותרת המסוימת (למשל ״דף כ.״) ויראה את המילים הראשונות שבכל קטע לאיזה קטע בספר המקור הן שייכות ולפי זה יצמיד אותם?
-
@י.-פל. @הבל-הבלים אין מה לנסות לשכנע אותו לעבוד עם סוכן, כבר ניסיתי המוון זמן לשכנע אותו ללא הצלחה, חבל על הזמן שלכם.
-
אני ינסה לענות לכל השאלות,
אני עובד עם ג'מיני בלבד, בלי להוריד תוכנות למחשב, זה עקרוני אצלי (כדי שלא אגלוש יותר מידי לתכנות)
אבל בהחלט כל מי שרוצה יכול להמשיך לפתח אותה בקלות, להסביר לסוכן AI מה להוסיף וזהו, הוא יודע לקרוא את הקוד לבד ולהוסיף.
אני יודע שיש הרבה מה לשפר עדיין אבל לי זה לוקח קצת זמן... -
כך שיוכלו לבחור קטע אחד בספר המקור, ולקשר אליו את כל הקטעים מתחת הכותרת בשורה 12 (למשל) עד הכותרת הבאה באותו רמה.
תודה רבה!@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
תודה רבה!אפשר לעשות את זה עם 3 לחיצות בלבד, באופציה ליצירה רגילה (ולא אוטומטית) שהיא חצי אוטומטית!
לבחור קטע אחד בספר מקור בלחיצה אחת,
ובספר היעד לבחור את הקטע הראשון והאחרון מרשימת הקטעים שאתה רוצה לקשר, וממילא יבחרו אוטומטית גם כל הקטעים שביניהם!!!
סיימת הכל עם 3 לחיצות בלבד! -
@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
תודה רבה!אפשר לעשות את זה עם 3 לחיצות בלבד, באופציה ליצירה רגילה (ולא אוטומטית) שהיא חצי אוטומטית!
לבחור קטע אחד בספר מקור בלחיצה אחת,
ובספר היעד לבחור את הקטע הראשון והאחרון מרשימת הקטעים שאתה רוצה לקשר, וממילא יבחרו אוטומטית גם כל הקטעים שביניהם!!!
סיימת הכל עם 3 לחיצות בלבד!@יהודי-צעיר
נכון.
מה שמורכב זה לעקוב בדיוק איפה אני אוחז, אם אני יוכל לבחור רק את הקטע בו רשום 'סעיף א' זה יותר פשוט. -
@מענין-לשמוע תסביר לי במילים פשוטות מה להסביר לג'מיני, פשוט לא הבנתי ברור...
-
אני ינסה לענות לכל השאלות,
אני עובד עם ג'מיני בלבד, בלי להוריד תוכנות למחשב, זה עקרוני אצלי (כדי שלא אגלוש יותר מידי לתכנות)
אבל בהחלט כל מי שרוצה יכול להמשיך לפתח אותה בקלות, להסביר לסוכן AI מה להוסיף וזהו, הוא יודע לקרוא את הקוד לבד ולהוסיף.
אני יודע שיש הרבה מה לשפר עדיין אבל לי זה לוקח קצת זמן...@יהודי-צעיר כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
(כדי שלא אגלוש יותר מידי לתכנות)
לא ברור למה בקירו תגלוש יותר מידי [חוץ מזה שאתה תצליח יותר מהר], זה גם חייב רשת בדיוק כמו האתר.
-
באמת אני גולש יותר מידע גם באתר לצערי,
אני רק ממזער את זה... -
(כדי שלא אגלוש יותר מידי לתכנות)
לא ברור למה בקירו תגלוש יותר מידי [חוץ מזה שאתה תצליח יותר מהר], זה גם חייב רשת בדיוק כמו האתר.
נראה לי הוא התכוין שהוא לא רוצה יותר מידי לגלוש בתכנות, ככל שזה יהיה קל יותר הוא יותר יתעסק עם זה, לא לאינטרנט.
-
@יהודי-צעיר יש אפשרות דרך התוכנה שלך לקחת הערות שנמצאות בתוך הקובץ עצמו ולהפוך אותם למפרשים עם קישור למקום הרלוונטי?
-
@יהודי-צעיר יש אפשרות דרך התוכנה שלך לקחת הערות שנמצאות בתוך הקובץ עצמו ולהפוך אותם למפרשים עם קישור למקום הרלוונטי?
@קטנטן כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
צריך בשביל זה תוכנה אחרת,
למעשה בכל סוג הערות צריך תוכנה מסוג אחר. (יש לי תוכנות כאלו, אבל לכל ספר יש תוכנה נפרדת)
מדובר בספר שנמצא באוצריא כבר או ספר אחר?