המלצה | תרומות לאוצריא
-
אולי כדאי לעשות מייצ'ינג...
-
@י.-פל. כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:
בשביל לוגו?
בשביל לוגו לא צריך חשבון נפרד.
אגב, חשבתי שזה בכוונה שמי שנתן לאוצריא את החסות שם אפשרות גם לעבור לקטגוריות נוספות שם, אבל בעיקרון אפשר גם לחסום את זה שזה יראה כמעט רק של אוצריא. -
בשביל לוגו?
אגב, חשבתי שזה בכוונה שמי שנתן לאוצריא את החסות שם אפשרות גם לעבור לקטגוריות נוספות שם, אבל בעיקרון אפשר גם לחסום את זה שזה יראה כמעט רק של אוצריא.@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:
בשביל לוגו?
אגב, חשבתי שזה בכוונה שמי שנתן לאוצריא את החסות שם אפשרות גם לעבור לקטגוריות נוספות שם, אבל בעיקרון אפשר גם לחסום את זה שזה יראה כמעט רק של אוצריא.איך? פרט, הסבר, נמק.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:
בשביל לוגו?
אגב, חשבתי שזה בכוונה שמי שנתן לאוצריא את החסות שם אפשרות גם לעבור לקטגוריות נוספות שם, אבל בעיקרון אפשר גם לחסום את זה שזה יראה כמעט רק של אוצריא.איך? פרט, הסבר, נמק.
@יום-חדש-מתחיל בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק (יש לי גם חשבון בנדרים+...)
-
@יום-חדש-מתחיל בממשק של נדרים פלוס אפשר לעשות קישור ייחודי ושם יש את כל ההגדרות האלו כולל לוגו, אם הוא צריך עזרה אני יכול להסביר לו במדוייק (יש לי גם חשבון בנדרים+...)
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | תרומות לאוצריא:
(יש לי גם חשבון בנדרים+...)
אז למה ש'אוצריא' לא תשב על החשבון שלך?