הצעת ייעול | באג וכמה הצעות קטנות
-
- יש באג בהגדלה כאשר אני מגדיל את הPDF הוא מגדיל אתו לצד שמאל ואין אפשרות להזיז לצד ימין (נעלם המחוון הזזה).
- אין אפשרות של שחזור סיסמא או להתחבר דרך גוגל כך שאם שכחת את הסיסמא אין אפשרות לשחזר אותה.
- אולי כדאי לשנות בהספק השבועי משבת למוצ"ש סתם נראה לי יותר מכובד.
- על זה היה הרבה דיונים אבל אולי אם אין אפשרות בלחיצה על הוראות לעשות הוראות נפרדות ואלי שיהיה שם הוראות לכל הספרים (תפריט נפתח) או שבכל ספר יהיה בהתחלה דף הוראות בPDF.
- עריכה: שיהיה אפשרות להוסיף תגי הדגשה וכדו' בקיצורי מקשים CTRL+B וכו'.
ותודה לכל המפתחים והמנהלים של כל הפרויקט הענק הזה על כל ענפו הרבים
-
@הבל-הבלים
2. אני כרגע לא על המחשב שלי אבל אני לא יטפל בזה בשביל כמה דקות מיותרות אבל זה קרא לי כמה פעמים וחבל שאין אפשרות להתחבר דרך גוגל או לאפס סיסמא בדקה
3. צודק אבל זה מה שכתוב "הספק שבועי"
4. למיטב זכרוני בדקתי באחד הימים האחרונים ולא היה (אין לי עכשיו גישה) -
לגבי 4. זה משהו חדש [מהיום].
-
לגבי 4. זה משהו חדש [מהיום].
@יום-חדש-מתחיל
אצלי בחוות דעת אין את זה

-
-
@יום-חדש-מתחיל
אצלי בחוות דעת אין את זה

-
אם כבר נזכר פה הספירה השבועית, אולי מן הראוי שימי שישי-שבת יחושבו כיום אחד לעניין זה?
-
- יש באג בהגדלה כאשר אני מגדיל את הPDF הוא מגדיל אתו לצד שמאל ואין אפשרות להזיז לצד ימין (נעלם המחוון הזזה).
- אין אפשרות של שחזור סיסמא או להתחבר דרך גוגל כך שאם שכחת את הסיסמא אין אפשרות לשחזר אותה.
- על זה היה הרבה דיונים אבל אולי אם אין אפשרות בלחיצה על הוראות לעשות הוראות נפרדות ואלי שיהיה שם הוראות לכל הספרים (תפריט נפתח) או שבכל ספר יהיה בהתחלה דף הוראות בPDF.
-
@נתנאל_26 כתב בהצעת ייעול | באג וכמה הצעות קטנות:
עריכה: שיהיה אפשרות להוסיף תגי הדגשה וכדו' בקיצורי מקשים CTRL+B וכו'.
בעדכון הבא של האתר תתווסף תמיכה בקיצורים הבאים:
ctrl + B: הדגשה.
ctrl + i: הנטיית טקסט.
ctrl + u: פס תחתון.
ctrl + +: הגדלת טקסט.
ctrl + -: הקטנת טקסט.
ctrl + Z: ביטול פעולה אחרונה, בין שנעשתה ידנית או בא' הקיצורים הנ"ל או בסרגל הכלים.עריכה: עודכן
-
עריכה: שיהיה אפשרות להוסיף תגי הדגשה וכדו' בקיצורי מקשים CTRL+B וכו'.
בעדכון הבא של האתר תתווסף תמיכה בקיצורים הבאים:
ctrl + B: הדגשה.
ctrl + i: הנטיית טקסט.
ctrl + u: פס תחתון.
ctrl + +: הגדלת טקסט.
ctrl + -: הקטנת טקסט.
ctrl + Z: ביטול פעולה אחרונה, בין שנעשתה ידנית או בא' הקיצורים הנ"ל או בסרגל הכלים.עריכה: עודכן
@פלמנמוני
תודה רבה אני פשוט האוהב הרבה יותר קיצורי מקשים יצא לי למשתמש בזה הרבה
אם זה לא קשה זה יהיה נחמד שאחרי הבחרת אזור לזיהוי בלחצה על אנטר יתבצע הזהוי ולא כמו היום שצריך ללחוץ על הכפתור בסרגלנ.ב במסך הראשי של הספרים כתוב 12 ספרים זמינים לעריכה שזה בעצם 12 ספרים שיש באתר
-
@פלמנמוני
תודה רבה אני פשוט האוהב הרבה יותר קיצורי מקשים יצא לי למשתמש בזה הרבה
אם זה לא קשה זה יהיה נחמד שאחרי הבחרת אזור לזיהוי בלחצה על אנטר יתבצע הזהוי ולא כמו היום שצריך ללחוץ על הכפתור בסרגלנ.ב במסך הראשי של הספרים כתוב 12 ספרים זמינים לעריכה שזה בעצם 12 ספרים שיש באתר
אם זה לא קשה זה יהיה נחמד שאחרי הבחרת אזור לזיהוי בלחצה על אנטר יתבצע הזהוי ולא כמו היום שצריך ללחוץ על הכפתור בסרגל
בעדכון הבא יתווסף כפתור צמוד לחלונית הבחירה
אוטומטי זה לא כדאי, לפעמים יש טעות במיקום המדוייק
(נ.ב. יתווספו ג"כ אפשרויות שליטה על החלונית כמו הגדלה הקטנה והזזה)עריכה: עודכן