הצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא
-
@ע-ה-דכו-ע
אני עובד על התוכנה עצמה, כשאני יגמור אני אתן לך להטמיע באתר. -
@ע-ה-דכו-ע
אני עובד על התוכנה עצמה, כשאני יגמור אני אתן לך להטמיע באתר.@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
@ע-ה-דכו-ע
אני עובד על התוכנה עצמה, כשאני יגמור אני אתן לך להטמיע באתר.הבעיה שבשביל להטמיע באתר כנראה יהיה צורך לכתוב את זה מחדש בJS, השאלה אם זה לא חבל לעבוד עכשיו עוד על הגירסת פייתון
-
@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
@ע-ה-דכו-ע
אני עובד על התוכנה עצמה, כשאני יגמור אני אתן לך להטמיע באתר.הבעיה שבשביל להטמיע באתר כנראה יהיה צורך לכתוב את זה מחדש בJS, השאלה אם זה לא חבל לעבוד עכשיו עוד על הגירסת פייתון
@ע-ה-דכו-ע
אי אפשר להשאיר את הסקריפטים בפייתון? עם API? -
@ע-ה-דכו-ע
אי אפשר להשאיר את הסקריפטים בפייתון? עם API?@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
אי אפשר להשאיר את הסקריפטים בפייתון? עם API?
אולי אפשר, אבל אין צורך בממשק הגרפי בכלל, הוא וודאי אמור להכתב בJS.
-
@ע-ה-דכו-ע
אי אפשר להשאיר את הסקריפטים בפייתון? עם API?@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
@ע-ה-דכו-ע
אי אפשר להשאיר את הסקריפטים בפייתון? עם API?כמו ש @י.-פל. כתב הממשק ודאי יהיה רק בJS, וגם השאר מסתבר שזה סתם ייצור בלגן להשאיר את זה בפייתון ולהריץ בצורה חיצונית, וגם פחות מהיר.
-
@ע-ה-דכו-ע
אי אפשר להשאיר את הסקריפטים בפייתון? עם API?כמו ש @י.-פל. כתב הממשק ודאי יהיה רק בJS, וגם השאר מסתבר שזה סתם ייצור בלגן להשאיר את זה בפייתון ולהריץ בצורה חיצונית, וגם פחות מהיר.
@ע-ה-דכו-ע כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
@ע-ה-דכו-ע
אבל עדיין כדאי, מאשר לשכתב.
-
@ע-ה-דכו-ע
אני עובד על התוכנה עצמה, כשאני יגמור אני אתן לך להטמיע באתר.@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
אני עובד על התוכנה עצמה, כשאני יגמור אני אתן לך להטמיע באתר.
למה לא עדכנת אותי?
למה לא עשית לי שום PR'ים?@u88 למה יותר נח לך לעבוד באתר?
בלי קשר, אני חושב שרוב בציבור יותר נח להם באופליין. רובינו לא מקוונים כל הזמן. -
למה לא עדכנת אותי?
בלי קשר, אני חושב שרוב בציבור יותר נח להם באופליין. רובינו לא מקוונים כל הזמן.@יום-חדש-מתחיל כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
בלי קשר, אני חושב שרוב בציבור יותר נח להם באופליין. רובינו לא מקוונים כל הזמן.
נכון, אבל אנשים אוהבים כך...
תראה את העובדה: הרבה יותר קל לעשות ספר מדיקטה מאשר העריכה כעת, ולמרות זאת יש יותר מתנדבים לזה מלזה... -
למה לא עדכנת אותי?
בלי קשר, אני חושב שרוב בציבור יותר נח להם באופליין. רובינו לא מקוונים כל הזמן.@יום-חדש-מתחיל כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
@u88 למה יותר נח לך לעבוד באתר?
בלי קשר, אני חושב שרוב בציבור יותר נח להם באופליין. רובינו לא מקוונים כל הזמן.אני מדבר בנוסף
ככה אנחנו חוסכים את המייל וגם הכל תחת קורת גג אחת
אפשר בעיקרון גם במחשב אופלין אבל טוב שזה יהיה גם אונלין -
@יום-חדש-מתחיל @י.-פל. צריך באמת להשאיר גם את האפשרות אופליין, לכן אולי באמת כן נשאיר את הקוד תמיד על פייתון ורק נוסיף אפשרות לממשק דרך האתר ולא רק UI.
אם ככה כן יש ענין להמשיך לפתח את זה רגיל
@יום-חדש-מתחיל @י.-פל. צריך באמת להשאיר גם את האפשרות אופליין, לכן אולי באמת כן נשאיר את הקוד תמיד על פייתון ורק נוסיף אפשרות לממשק דרך האתר ולא רק UI.
אולי אפשר לעשות את האתר עם אופציה לעריכה אופליין, כמו גוגל דוקס?
-
לציבור המשתמשים בחדרי מחשבים וכדו' זה לא יעזור, כי זה מחשב אחר.
-
עיקר המעלה של האתר היא שכולם יכולים לראות מה וכמה עשיתי
בדיקטה למשל עשיתי כמה ספרים, וחוץ מיום חדש מתחיל אף אחד לא יודע מזה.
לעומת זאת באתר עשיתי רק 3 דפים ואני עדיין בעמוד הראשון של הנקודות.@זאב-לבן כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
עשית יותר מ 5 ספרים? א"כ אתה אמור להיות כתוב באודות התוכנה, @יום-חדש-מתחיל
-
@זאב-לבן כתב בהצעת ייעול | שילוב עריכת ספרי דיקטה באתר אוצריא:
עשית יותר מ 5 ספרים? א"כ אתה אמור להיות כתוב באודות התוכנה, @יום-חדש-מתחיל
-