בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
-
ק קטנטן התייחס לנושא זה
-
יש משהו קצת מוזר שהסדר של עריכת הספרים של דיקטה הוא לא לפי החשיבות.
לדוגמא שערי יושר נמצא במאגר של דיקטה, ועדייןלא נמצא בתוכנה כנראה משום שעוד לא הותאם ואילו לדוגמא ספר אב בחכמה, כבר עבר התאמה למרות שברור שמכל זווית הוא פחות חשוב ונצרך ואכמ"ל. האם ניתן לקבוע איזשהו דירוג חשיבות?
ניסיתי פעם לערוך ספרים של דיקטה על פי ההוראות ולא הצלחתי מכמה סיבות בין השאר מחמת שהמחשב שלי חלש מידי.
עוד דבר, שמה שראיתי אין את המשובב נתיבות במאגר, לדעתי הוא חשוב יותר מהרבה ספרים שהוזכרו עד עתה. -
לדוגמא שערי יושר נמצא במאגר של דיקטה, ועדייןלא נמצא בתוכנה כנראה משום שעוד לא הותאם ואילו לדוגמא ספר אב בחכמה, כבר עבר התאמה למרות שברור שמכל זווית הוא פחות חשוב ונצרך ואכמ"ל. האם ניתן לקבוע איזשהו דירוג חשיבות?
ניסיתי פעם לערוך ספרים של דיקטה על פי ההוראות ולא הצלחתי מכמה סיבות בין השאר מחמת שהמחשב שלי חלש מידי.
עוד דבר, שמה שראיתי אין את המשובב נתיבות במאגר, לדעתי הוא חשוב יותר מהרבה ספרים שהוזכרו עד עתה.@מישהו-1 כל אחד בוחר מה הוא רוצה לערוך לפי מה שנראה לו או לפי כמה זה קל
יש ספרים שהכותרות שלהם מגוונות וקשה יותר לעשות אותם וכדו'
לא הבנתי למה צריך מחשב חזק התוכנות עושות את השנויים בשניה, וגם אם אתה פותח בוורד וזה תוקע את המחשב, תגדיר שלא יסמן שגיאות ותראה ישועות
משובב נתיבות קיים באוצריא. -
@מישהו-1 כל אחד בוחר מה הוא רוצה לערוך לפי מה שנראה לו או לפי כמה זה קל
יש ספרים שהכותרות שלהם מגוונות וקשה יותר לעשות אותם וכדו'
לא הבנתי למה צריך מחשב חזק התוכנות עושות את השנויים בשניה, וגם אם אתה פותח בוורד וזה תוקע את המחשב, תגדיר שלא יסמן שגיאות ותראה ישועות
משובב נתיבות קיים באוצריא. -
@דורש-טוב אצלי התוכנה עוד לפני שהגעתי לשלב רציני יותר של אפשרות לבדוק את אפשרות העריכה ברצינות יותר, ומעניין שבאופן כללי במחשב לא הרבה דברים נתקעים לי, אבל מה שנתקע, נתקע לגמרי.
לגבי המשובב, איך הוא נקרא? -
עוד דבר, שמה שראיתי אין את המשובב נתיבות במאגר, לדעתי הוא חשוב יותר מהרבה ספרים שהוזכרו עד עתה. -
הרגע מצאתי ובאתי לעדכן, ראיתי שקדמוני. מה עושים עם זה שמידי הרבה דברים לא מוצאים בגלל איות לא נכון?
שייך להוסיף אפשרות לכניסה גם עם איות שונה? -
עוד דבר, שמה שראיתי אין את המשובב נתיבות במאגר, לדעתי הוא חשוב יותר מהרבה ספרים שהוזכרו עד עתה.@מישהו-1 כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
יש משהו קצת מוזר שהסדר של עריכת הספרים של דיקטה הוא לא לפי החשיבות. .... שהמחשב שלי חלש מידי.
וואווו!! אתה צודק!
אז... באמת כדאי שנפסיק עם עריכת ספרי דיקטה, עד שתקנה מחשב חדש חזק יותר... -
לכאורה זה לא שייך לאשכול זה, אבל לא מצאתי איפה לכתוב.
יש אפשרות להמרת תמונה לטקסט אופליין(!) בכל מחשב ווינדוס 10 ואולי גם בוונדוס היותר ישנים, בפתיחת תמונה למטה יש אופציא של המרת תמונה לטקסט באיכות סבירה ומעלה.
בתוכנות לעריכת פדף יש אפשרות לייצא את הדפים לתמונות וכך להמיר, אמנם זה לעבור תמונה תמונה אבל יש אפשרות גם לצרף קודם כמה עמודים לעמוד אחד ואח"כ לייצא אותם כך שזה הרבה יותר מהיר ואינו תלוי בחסדיהם של 'דיקטה', זה בדרך כלל תלוי באיכות הדפוס אבל לפעמים אפשר לצרף אפילו כמה עשרות עמודים לעמוד אחד ואז עדיין ההמרה תומכת. -
יש אפשרות להמרת תמונה לטקסט אופליין(!) בכל מחשב ווינדוס 10 ואולי גם בוונדוס היותר ישנים, בפתיחת תמונה למטה יש אופציא של המרת תמונה לטקסט באיכות סבירה ומעלה.
בתוכנות לעריכת פדף יש אפשרות לייצא את הדפים לתמונות וכך להמיר, אמנם זה לעבור תמונה תמונה אבל יש אפשרות גם לצרף קודם כמה עמודים לעמוד אחד ואח"כ לייצא אותם כך שזה הרבה יותר מהיר ואינו תלוי בחסדיהם של 'דיקטה', זה בדרך כלל תלוי באיכות הדפוס אבל לפעמים אפשר לצרף אפילו כמה עשרות עמודים לעמוד אחד ואז עדיין ההמרה תומכת.@ori-bensimon כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
בתוכנות לעריכת פדף יש אפשרות לייצא את הדפים לתמונות וכך להמיר, אמנם זה לעבור תמונה תמונה אבל יש אפשרות גם לצרף קודם כמה עמודים לעמוד אחד ואח"כ לייצא אותם כך שזה הרבה יותר מהיר ואינו תלוי בחסדיהם של 'דיקטה', זה בדרך כלל תלוי באיכות הדפוס אבל לפעמים אפשר לצרף אפילו כמה עשרות עמודים לעמוד אחד ואז עדיין ההמרה תומכת.???
מה אתה מדבר, דיקטה עובדים על ספרים עם כתב רש"י שבור, אין מצב שזה יעבוד שם. -
בתוכנות לעריכת פדף יש אפשרות לייצא את הדפים לתמונות וכך להמיר, אמנם זה לעבור תמונה תמונה אבל יש אפשרות גם לצרף קודם כמה עמודים לעמוד אחד ואח"כ לייצא אותם כך שזה הרבה יותר מהיר ואינו תלוי בחסדיהם של 'דיקטה', זה בדרך כלל תלוי באיכות הדפוס אבל לפעמים אפשר לצרף אפילו כמה עשרות עמודים לעמוד אחד ואז עדיין ההמרה תומכת.@ori-bensimon
משתמשים בזה כבר תקופה ארוכה להוספת ספרים.
עיין בשרשורים שם. -
@מישהו-1 כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
יש משהו קצת מוזר שהסדר של עריכת הספרים של דיקטה הוא לא לפי החשיבות. .... שהמחשב שלי חלש מידי.
וואווו!! אתה צודק!
אז... באמת כדאי שנפסיק עם עריכת ספרי דיקטה, עד שתקנה מחשב חדש חזק יותר...@יהודי-צעיר כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
@מישהו-1 כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
וואווו!! אתה צודק!
אז... באמת כדאי שנפסיק עם עריכת ספרי דיקטה, עד שתקנה מחשב חדש חזק יותר...אני חושב שכל מי שקרא הבין אבל אני אסביר בכ"א הכוונה היתה לענות על שאלה מתבקשת מה אתה מדבר על משהו שאתה בכלל לא קשור אליו.
על כן הקדמתי את ההסבר הזה.
אתה יודע, בכסא רחמים על כל רש''י יש הקדמות על גבי הקדמות מה הוקשה לו,