באג | בעיות בדיווח על טעויות בספרים
-
מ מישהו 1 סימן נושא זה כשאלה
-
@יום-חדש-מתחיל
יצר שינוי מאוד נח בממשק, ממש היום.
אין יותר דיווח שגיאות תחת לחצן 3 הנקודות, אלא בוחרים טקסט>לחצן ימני>דווח על טעות. -
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר
-
@יום-חדש-מתחיל
אין יותר דיווח שגיאות תחת לחצן 3 הנקודות, אלא בוחרים טקסט>לחצן ימני>דווח על טעות. -
@י.-פל. כנראה בגירסת ה DB, כי אצלי אני לא רואה את זה.
אגב, היום קיבלתי הודעה על הרבה דיווחים שלי שמשום מה נרשמו במקום לא נכון בטקסט, בעוד אני בטוח שאני דיווחתי אותם במקום.
האם הפיתרון החדש אמור לסדר גם את זה?@י.-פל. כתב בבאג | בעיות בדיווח על טעויות בספרים:
עדין אין את זה לאף אחד...
@מישהו-1 כתב בבאג | בעיות בדיווח על טעויות בספרים:
האם הפיתרון החדש אמור לסדר גם את זה?
לכאורה כן, מהיום צריך לבחור טקסט במסך עיון עצמו ולא בחלון חדש, ובלחיצה על מקש ימני (איפה שיש מפרשים קישורים וכו') ידווחו על טעות, כך שהטקסט לא 'יברח'.
-
@מישהו-1 לגבי ב וג', זה כבר נפתר, ב"ה!
בעז"ה מהעדכון הקרוב המשתמש יבחר את הטקסט הבעייתי לדיווח במסך עיון עצמו, בלי לפתוח שום חלונית.לגבי א' [והפוסט השני שלך], יש כרגע בעי' מסויימת בתוכנה,
הבאג הוא שאם מסמנים מילה מסויימת בטקסט, אז הוא מתייחס למיקום הראשון בקטע שבו היא נמצאת, ולא למילה הספציפית שאותה בחרת.
לאחר בדיקה מדוקדקת ע"י אחד המתנדבים שליט"א,
הציון עובר למילה הראשונה באותו קטע (אותו מספר שורה),
אבל לא כל מה שמוצג באוצרייא כשורה חדשה (ע"י <br> כמו שמצוי בספרים מספרייא), אלא לפי קובץ הטקסט עצמו.כרגע מה שצריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב,
זה שכל פעם שאתה בוחר טקסט [בפופאפ של הדיווח שגיאות] שאל תבחר רק איזה תו אחד, או מילה אחת, אלא כמה מילים. -
@מישהו-1 לגבי ב וג', זה כבר נפתר, ב"ה!
בעז"ה מהעדכון הקרוב המשתמש יבחר את הטקסט הבעייתי לדיווח במסך עיון עצמו, בלי לפתוח שום חלונית.לגבי א' [והפוסט השני שלך], יש כרגע בעי' מסויימת בתוכנה,
הבאג הוא שאם מסמנים מילה מסויימת בטקסט, אז הוא מתייחס למיקום הראשון בקטע שבו היא נמצאת, ולא למילה הספציפית שאותה בחרת.
אבל לא כל מה שמוצג באוצרייא כשורה חדשה (ע"י <br> כמו שמצוי בספרים מספרייא), אלא לפי קובץ הטקסט עצמו.כרגע מה שצריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב,
זה שכל פעם שאתה בוחר טקסט [בפופאפ של הדיווח שגיאות] שאל תבחר רק איזה תו אחד, או מילה אחת, אלא כמה מילים.@יום-חדש-מתחיל כתב בבאג | בעיות בדיווח על טעויות בספרים:
לגבי א' [והפוסט השני שלך], יש כרגע בעי' מסויימת בתוכנה,
אבל לא כל מה שמוצג באוצרייא כשורה חדשה (ע"י <br> כמו שמצוי בספרים מספרייא), אלא לפי קובץ הטקסט עצמו.אני לא מבין כלום בתכנות, אבל בכל זאת אולי זה יכול לעזור -
נראה שהוראה לתוכנה בכדי למשוך מתוך הטקסט את ההקשר היא לחפש בנתיב של הספר ובמספר שורה את המילה ולכן כשיש את אותה מילה קודם התוכנה מבחינתה מצאה ושולפת שם את ה - 4 מילים שלפני ואחרי.
אולי אפשר לעשות משהו אחר, שכשאדם מסמן מילה מסוימת למרות שהוא מסמן רק מילה אחת וזה מה שהוא רואה שמסומן התוכנה מאחורי הקלעים תסמן גם את ה - 4 מילים שלפני ואחרי.