בקשה | פתיחת ספרים בתוכנה מדיסק היברובוקס משנת 2009
-
@עשהאל-ק אתה רוצה לבינתיים תוכנה/פקודה שמוסיפה לכל הקבצים בנתיב מסוים את טקסט מסוים לפני השם שלהם?
-
@עשהאל-ק אתה רוצה לבינתיים תוכנה/פקודה שמוסיפה לכל הקבצים בנתיב מסוים את טקסט מסוים לפני השם שלהם?
@יום-חדש-מתחיל הפוך - להוריד מהקובץ שנמצא באוצריא את הקידומת הנל.
אבל אתה צודק - זה בית חולים מתחת הגשר, כיון שאם יורידו את הקידומת הזו, מי שבאמת יוריד מהיברו - הקבצים לא יזוהו -
למה הפוך אם אפשר ישר?
במה שמורידים מהיברו אין שום בעי', הבעי' היא רק במה שנמצא בדיסק הנ"ל שהשמיטו חלק משמות הקבצים. -
הקובץ לכאו' נמצא כאן:
C:\אוצריא\data\flutter_assets\assets
וזה הקובץ - hebrew_books.csv
ולגבי הערתך שאז אם יורידו מההיברובוק שבאתר אז זה לא יוריד - אולי כדאי לעשות 2 קבצים נפרדים@עשהאל-ק כתב בבקשה | פתיחת ספרים בתוכנה מדיסק היברובוקס משנת 2009:
וזה הקובץ - hebrew_books.csv
אין שום קשר לקובץ הנ"ל.
זה קשור להגדרות של אוצריא עצמה. -
זה פשוט היה נראה קובץ של אקסל שהיה בו את המידע על הקבצים שנמצאים באתר הברובוקס
עכ"פ יש לי קובץ כעין זה שיש בו את הרשימה של כל הספרים גם של אוצר החכמה וגם של הברובוקס וצרפתי אותו:
רשימות ספרים מאגרים תורניים.xlsx -
כבר כתבתי לך, אין נפ"מ בשתי ההודעות האחרונות שלך.
בזמנו @MENDELG ניסה לסדר את זה, אבל משום מה הוא לא הצליח. -
י י. פל. סימן נושא זה כשאלה
-
@ששמעון @עשהאל-ק
עברתי הלילה על הקוד של התוכנה שנמצא בקובץ הזה: lib\data\data_providers\file_system_data_provider.dart
מופיע שם במפורש גם אם יש רק את המספר של הקובץ בלבד!!
ולא זו בלבד, אלא פשוט ניסיתי בעצמי, לקחתי קובץ של היברובוקס, ומחקתי את כל הטקסט, השארית את המספר בלבד, וזה הופיע בחיפוש בספריי'!!!
רק מה שכן, הייתי צריך לעדכן אינדקס אחרי כן.
אם זה לא עובד לכם, חייב להיות אחד משתי האפשרויות. או שאתם לא יודעים להגדיר מיקום לספרי היברובוקס וכדו'.
או שיש שם איזה תו נסתר בשמות הקבצים חוץ מהמספרים. [אם זה באמת ככה, אז נשתדל לתקן את הקוד בהתאם].
-
@ששמעון @עשהאל-ק
עברתי הלילה על הקוד של התוכנה שנמצא בקובץ הזה: lib\data\data_providers\file_system_data_provider.dart
מופיע שם במפורש גם אם יש רק את המספר של הקובץ בלבד!!
ולא זו בלבד, אלא פשוט ניסיתי בעצמי, לקחתי קובץ של היברובוקס, ומחקתי את כל הטקסט, השארית את המספר בלבד, וזה הופיע בחיפוש בספריי'!!!
רק מה שכן, הייתי צריך לעדכן אינדקס אחרי כן.
אם זה לא עובד לכם, חייב להיות אחד משתי האפשרויות. או שאתם לא יודעים להגדיר מיקום לספרי היברובוקס וכדו'.
או שיש שם איזה תו נסתר בשמות הקבצים חוץ מהמספרים. [אם זה באמת ככה, אז נשתדל לתקן את הקוד בהתאם].
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | פתיחת ספרים בתוכנה מדיסק היברובוקס משנת 2009:
למה שנשנה? זה ייצור באגים.
במקום זאת, אפשר לתת להם סקריפט פשוט שמעיף את התווים הנסתרים. -
במקום זאת, אפשר לתת להם סקריפט פשוט שמעיף את התווים הנסתרים.@י.-פל. כתב בבקשה | פתיחת ספרים בתוכנה מדיסק היברובוקס משנת 2009:
במקום זאת, אפשר לתת להם סקריפט פשוט שמעיף את התווים הנסתרים.איך הגעת לבאגים???? מה נפק"מ אם זה תו גלוי או מוסתר?? תחשוב שוב!
-
-
מי אמר לך שזה באמצע המספר? אולי לפני או אחרי? אין שום הגיון שזה יהי' באמצע
-
מי אמר לך שזה באמצע המספר? אולי לפני או אחרי? אין שום הגיון שזה יהי' באמצע
אין שום הגיון שזה יהי' באמצע
כמו שאין היגיון שזה בסוף דווקא.
-
@עשהאל-ק לא חידשת לי כלום... אני יודע את זה.....
אבל זה נראה שלא קראת טוב [אם בכלל] את מה שכתבתי. או שאתה ממש לא מבין במחשבים.כנראה יהי' יותר יעיל אם תתן לי שליטה מרחוק עליך לכמה דקות.
-
י י. פל. סימן נושא זה כנושא רגיל