בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
אגב.
הספרים שיש להם קדימות ברורה לעלות לאתר ״ספריית אוצריא״ הם ספרים אשר קיימים בהיברובוקס בכתב רבוע, או בכתב רש״י מאד ברור.
לפיכך: כל רשימת הספרים שבכאן אני משתדל לעבור עליהם ולבדוק אחד אחד בהיברו.
אם מישהו יביא ספר ושוברו בצדו, קישור לצילום ברור של הספר, זה יזרז מאד את העבודה.
תודה -
@איש-גמזו
צודק אבל יש ספרים חשובים שאין אפשרות אחרת אז תמיד צריך שיהיה באתר ספר אחד קשה
דרך אגב למה לא עלה ברכ"ש על ב"ק זה באותו כרך של קידושין
ולמה על ב"מ וכו' לא נמצא באוצריא@נתנאל_26 נכון, דבר ראשון שיסיימו את החוות דעת אחר-כך נדבר, אפילו התוספות ראש שהוא לא כזה קשה ההיענות הייתה נו נו...
בקשר לברכ״ש, ב״מ רק עכשיו הסתיים העבודה. אממה, שהברכ״ש לא יכנס רשמית לאוצריא רק דרך הריפו של יאיר דניאל, ככה שכנראה לא נמשיך את העבודה עליו. -
@נתנאל_26 נכון, דבר ראשון שיסיימו את החוות דעת אחר-כך נדבר, אפילו התוספות ראש שהוא לא כזה קשה ההיענות הייתה נו נו...
בקשר לברכ״ש, ב״מ רק עכשיו הסתיים העבודה. אממה, שהברכ״ש לא יכנס רשמית לאוצריא רק דרך הריפו של יאיר דניאל, ככה שכנראה לא נמשיך את העבודה עליו. -
@אהרן את העיטור סופרים עצמו לא צריך? נכון?
אם אכן כך, זה עבודה די קלה, אדרבה!עריכה: עכשיו שמתי לב, עיין בעמוד השני של ספר כריתות שציינת לי, מבואר שם ששייך לאוצרות התורה
@איש-גמזו כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
@אהרן את העיטור סופרים עצמו לא צריך? נכון?
אם אכן כך, זה עבודה די קלה, אדרבה!עריכה: עכשיו שמתי לב, עיין בעמוד השני של ספר כריתות שציינת לי, מבואר שם ששייך לאוצרות התורה
אז ניקח על זה
https://hebrewbooks.org/7013 -
@נתנאל_26 נכון, דבר ראשון שיסיימו את החוות דעת אחר-כך נדבר, אפילו התוספות ראש שהוא לא כזה קשה ההיענות הייתה נו נו...
רעיון שעלה לי
למה לא לעשות משנ"ב מיחד לשעה"צ לעלות לאתר את המשנ"ב וכל אחד יעלה את הטקסט המוקלד ששיך לקטע הזה מהמשנ"ב שיש היום באוצריא ויסייף סימון של האותיות של השעה"צ (בתגית הערה) ולמטה יכתוב את השע"צ וכו'
ואם המפתחים המוכשרים פה יוכלו להוסיף כפתור שלחצים עליו זה מוסיף במיקום הסמן תגית הערה בתוספת האות הבא בתור א', ב', ג' וכו' זה יכול להוסיף הרבה -
ספרים על כללי הש"ס
יד מלאכי.
יבין שמועה.
גופי הלכות.
כללי הגמרא (להב"י).
שארית יוסף.
הליכות אלי.
תחילת חכמה.
דינא דחיי. -
@אהרן כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
יבין שמועה.
כללי הגמרא (להב"י).יצא לאור לפני הרבה שנים (ה'תשנ"ח)

אתה רוצה לפנות אליהם ?
או אולי @שמואל5 ? -
@מיכאלוש @שמואל5
בחיפוש קצר ברשת, הפרטים שלהם הם: il.yaakovlevin@gmail.com
02-5371211 (מספר מקשר של D144) -
רעיון שעלה לי
למה לא לעשות משנ"ב מיחד לשעה"צ לעלות לאתר את המשנ"ב וכל אחד יעלה את הטקסט המוקלד ששיך לקטע הזה מהמשנ"ב שיש היום באוצריא ויסייף סימון של האותיות של השעה"צ (בתגית הערה) ולמטה יכתוב את השע"צ וכו'
ואם המפתחים המוכשרים פה יוכלו להוסיף כפתור שלחצים עליו זה מוסיף במיקום הסמן תגית הערה בתוספת האות הבא בתור א', ב', ג' וכו' זה יכול להוסיף הרבה -
@מיכאלוש @שמואל5
בחיפוש קצר ברשת, הפרטים שלהם הם: il.yaakovlevin@gmail.com
02-5371211 (מספר מקשר של D144)@יום-חדש-מתחיל מכיר את בנו של בעל המכון, אוכל ליצור איתו קשר, אבל זה יקח לפחות כמה שבועות
-
@אהרן עולם קטן אתה מתכוון לזה? אני אבדוק אם הכתב עובר ocr נורמלי
כי השני שייך לאוצרות התורהבקשר לסבוב רבי פתחיה, אני מתלבט אולי כדאי כבר את ״אוצר מסעות״ של אייזנשטיין שגם קיים בהיברו, אם כי הוא ארוך כפליים.
במאמר המוסגר
אני סתם תוהה לעצמי אם לרוץ כבר לעולמות האלה או להמשיך להתמקד הספרים ה״נחוצים״, או אולי לעשות במקביל כמה מיני ספרים.
היה אחד חסיד שכתב לי בפרטי, שהוא רוצה לעזור אבל לא מעניין אותו הספרים האלה, אם יהיו ספרי חסידות הוא יעזור, מאידך יש כאלה שלא מעניין אותם חסידות, כך שאולי נעשה במקביל כמה מינים.