להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
@הבל-הבלים נכון - אבל אני לא מעוניין שמי שיוריד יצטרך להפעיל 10 קבצים דחוסים.
הייתי מפתח איזה קוד קטן בבאט - אבל אני רגע ב"ה מנותק מאינטרנט בבית, ואין לי AIאולי @מישהו יוכל לכתוב לי כזה קוד - ולאחמ"כ אני אזין בתוכו את הנתיבים?
@יאיר-דניאל רק שים לב שלא לכל אחד הספרים נמצאים בנתיב ברירת מחדל
-
אתה לא צריך קוד ולא סקריפט ולא שום דבר.
מראש תבנה כל קובץ בתוך היררכיה של תיקיות המתאימות למקום שלו באוצריא.
למשל תיקייה 'ספרות עזר' בתוכה 'אנציקלופדיות' ובתוכה 'אנצי' תורנית'...רק למשל, כי אני חושב שהמקום של אנציקלופדיה תורנית בכלל אינו צ"ל באנציקלופדיות {כנראה קראו לה כך לעומת - להבדיל אא"ה - האנצי' העברית, כנודע}.
אבל אולי כן נכון...וכך כשיחלצו את התיקייה לתוך 'אוצריא' שבתוך 'אוצריא' - מאליה היא תתיישב במקומה.
-
לכאורה כרגע הכל פתוח חופשי בנטפרי ובחותם.
אין איקסים כלל.יש רק בעי' מסויימת בהורדת כל המאגר כולו בקובץ זיפ, שקבצי הפידיאף (משנ"ב) לא יורדים בצורה תקינה משום מה.
אבל לא ברור לי בכלל האם זה קשור לנטפרי או לא.
בכל אופן ניתן להוריד אותם ידנית כל אחד בפני עצמו. -
ישנה עדיפות בש"ס של וגשל ע"פ הש"ס המופיע באוצריא?
והאם הם כבר כוללים קישור לtxt
ואם כן, אולי מישהו יואיל להסביר איפה צריך להשים אותם בקובץ של התוכנה,@חנניה כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
ואם כן, אולי מישהו יואיל להסביר איפה צריך להשים אותם בקובץ של התוכנה,
פשוט להחליף את אלה במה שיש אצלך.
זה נראה הרבה יותר טוב, וגם אני חושב שאמור להיפתח יותר מהר.
ואני חושב שזה לא עובד עם קישורים אלא התוכנה מעבדת אוטומטית לפי כותרות, אז זה אמור לעבוד, אבל לא ניסיתי.
עריכה: בדקתי עכשיו, ואני חושב שזה לא עובד. -
@חנניה כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
ואם כן, אולי מישהו יואיל להסביר איפה צריך להשים אותם בקובץ של התוכנה,
פשוט להחליף את אלה במה שיש אצלך.
זה נראה הרבה יותר טוב, וגם אני חושב שאמור להיפתח יותר מהר.
ואני חושב שזה לא עובד עם קישורים אלא התוכנה מעבדת אוטומטית לפי כותרות, אז זה אמור לעבוד, אבל לא ניסיתי.
עריכה: בדקתי עכשיו, ואני חושב שזה לא עובד. -
-
@חנניה
אצלי זה לא עובד, מה הבעיה? אין לי מושג, אולי זה בעיה אצלי, אין לי כוח לבדוק את זה כרגע.@הבל-הבלים תהיה לי אופציה להחזיר את זה?
(אם אחזיר לאחר הניסוי את הקבצים למקומם?) -
@הבל-הבלים תהיה לי אופציה להחזיר את זה?
(אם אחזיר לאחר הניסוי את הקבצים למקומם?) -
@חנניה
אצלי זה לא עובד, מה הבעיה? אין לי מושג, אולי זה בעיה אצלי, אין לי כוח לבדוק את זה כרגע.@הבל-הבלים אני עשיתי כך:
החלפתי את הכותרות של עמוד א' וב' לנקודה ונקודותיים כמו הכותרות של הטקסט, או יותר נכון החלפתי את הדפים שבקובץ המקורי באוצריא והשארתי את הכותרות של אוצריא
ואיפסתי את האינדקס
והמעבר בין הטקסט לPDF עובר טוב לפי הדפים
אבל:
באיתור יש בעיה שהוא מוצא אמנם גם את הPDF אבל כשלוחצים עליו הוא פותח בכלל את הטקסט, ולא במקום אלא בעמוד הראשון.
מי שרוצה להחליף את הכותרות אפשר די בקלות בPDF- XChange
יש אפשרות להחליף את הדפים ולהשאיר את הכותרות אז פשוט החלפתי את כל הדפים מהקובץ שבאוצריאעריכה: עובד גם בלי לאפס את האינדקס
-
@הבל-הבלים אני עשיתי כך:
החלפתי את הכותרות של עמוד א' וב' לנקודה ונקודותיים כמו הכותרות של הטקסט, או יותר נכון החלפתי את הדפים שבקובץ המקורי באוצריא והשארתי את הכותרות של אוצריא
ואיפסתי את האינדקס
אבל:
באיתור יש בעיה שהוא מוצא אמנם גם את הPDF אבל כשלוחצים עליו הוא פותח בכלל את הטקסט, ולא במקום אלא בעמוד הראשון.
יש אפשרות להחליף את הדפים ולהשאיר את הכותרות אז פשוט החלפתי את כל הדפים מהקובץ שבאוצריאעריכה: עובד גם בלי לאפס את האינדקס
@דורש-טוב כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
החלפתי את הכותרות של עמוד א' וב' לנקודה ונקודותיים כמו הכותרות של הטקסט
חשבתי שזה משהו בכיוון הזה, אבל לא היה לי זמן וכוח לבדוק.
ואיפסתי את האינדקס
אתה בטוח שזה היה נצרך?
-
@דורש-טוב כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
החלפתי את הכותרות של עמוד א' וב' לנקודה ונקודותיים כמו הכותרות של הטקסט
חשבתי שזה משהו בכיוון הזה, אבל לא היה לי זמן וכוח לבדוק.
ואיפסתי את האינדקס
אתה בטוח שזה היה נצרך?
@הבל-הבלים כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
אתה בטוח שזה היה נצרך?
אני חושב שניסיתי קודם ולא עבד, אבל אולי זה היה כשהחלפתי רק חלק מהכותרות ובדקתי אותם, למרות שמסברא קשה לחלק
או שבכלל החלפה ידנית של הכותרות לא עוזרת, ורק כשהחלפתי את הדפים בקובץ המקורי של אוצריא זה עבד, ואני לא זוכר אם בדקתי את זה בלי איפוס -
אני חושב של @יהודי-צעיר יש מה לומר בעניין מנסיונו.
-
@הבל-הבלים אני עשיתי כך:
ואיפסתי את האינדקס
אבל:
-
@חנניה פעם כתבתי משהו במתמחים טופ, לא זוכר האם זה עבד טוב. תחפש משהו כמו תוכנה ליצירת כותרות לספרי השס.
-
@הבל-הבלים אני עשיתי כך:
ואיפסתי את האינדקס
אבל:
@דורש-טוב אולי תשלח לי באישי את מה שסידרת - בכדי שאעלה אותו, כך שיעבוד לכולם?