עדכון | הצלחה בהקלדת הספרים
-
עלה רמב"ן להקלדה, עם OCR של ווינדוס שגם כן התווסף היום והייתי בהלם כמה זה קל!
עד היום עשיתי רק את החוות דעת שזה שעות עבודה ממש, כל מי שניסה בעבר והתייאש אני ממליץ לו בחום לנסות שוב! -
אני לא מבטיח לעקוב באופן קבוע, אל @שמעון-פרידנן ממשיך לשבור שיאים ברמה שלא תאמן!!

-
עד היום עשיתי רק את החוות דעת שזה שעות עבודה ממש, כל מי שניסה בעבר והתייאש אני ממליץ לו בחום לנסות שוב!@מענין-לשמוע כתב בעדכון | הצלחה בהקלדת הספרים:
עד היום עשיתי רק את החוות דעת שזה שעות עבודה ממש, כל מי שניסה בעבר והתייאש אני ממליץ לו בחום לנסות שוב!אתה ממש צודק בזה, לבי נוקפני על שהתחלתי את הפרויקט עם ספר כזה קשה, ככה איבדנו נתח גדול שניסה בתחילה בהתלהבות, אך היא שככה אחרי רבע שעה שקלט כמה זה דורש סבלנות.
אם היינו מתחילים עם רמב״ן כזה או רבנו יונה שעלה כבר, היינו תופסים את הציבור יותר חזק.
וחבל על דאבדין... -
אני לא מבטיח לעקוב באופן קבוע, אל @שמעון-פרידנן ממשיך לשבור שיאים ברמה שלא תאמן!!

@מענין-לשמוע ואגב זו באמת זכות גדולה, הגע עצמך אם מישהו היה מציע לך לתרום כרך של רמב״ן, לא לבית כנסת אחד, אלא לאלף בתי כנסיות בבת אחת, תמורת טירחה לא מידי גדולה.
זה מימדים חדשים של ״הכותב ספרים ומשאילן לאחרים״! -

@מענין-לשמוע
@שמעון-פרידנן - יישר כח! -
@שמעון-פרידנן @פלמנמוני @u88 @לעכשיו
התעדכן בפוסט הראשון....

הבאים בתור:

תודה רבה!! -
@שמעון-פרידנן @פלמנמוני @u88 @לעכשיו
התעדכן בפוסט הראשון....

הבאים בתור:

תודה רבה!!@מענין-לשמוע ניתן לשים לב שרוב מוחלט של העמודים נעשים ע״י כחמשה בנ״א.
מי שיש לו רעיון כיצד לגייס עוד אנשים למשימה זו, אשמח לשמוע. -
@מענין-לשמוע ניתן לשים לב שרוב מוחלט של העמודים נעשים ע״י כחמשה בנ״א.
מי שיש לו רעיון כיצד לגייס עוד אנשים למשימה זו, אשמח לשמוע.@איש-גמזו כתב בעדכון | הצלחה בהקלדת הספרים:
מי שיש לו רעיון כיצד לגייס עוד אנשים למשימה זו, אשמח לשמוע.קודם כל נראה שאם אנשים יבינו שזאת מלאכה קלה ופשוטה יש יותר סיכוי שיעשו אותה.
-
מי שיש לו רעיון כיצד לגייס עוד אנשים למשימה זו, אשמח לשמוע.@איש-גמזו
כתבתי את זה כבר אבל מזכיר שוב כי זה לא היה במקומו
אולי כדאי לדוגמא עכשיו שמעלים את החו"ד על מליחה להוסיף בהתחלה ובסוף משהו על זה שכל הספר בתהליך עבודה שנעשה ע"י חברי הספריה אם גם אתה רוצה לעזור להשלים את הספר הזה ועוד ספרים נוספים וכו' -
@איש-גמזו
כתבתי את זה כבר אבל מזכיר שוב כי זה לא היה במקומו
אולי כדאי לדוגמא עכשיו שמעלים את החו"ד על מליחה להוסיף בהתחלה ובסוף משהו על זה שכל הספר בתהליך עבודה שנעשה ע"י חברי הספריה אם גם אתה רוצה לעזור להשלים את הספר הזה ועוד ספרים נוספים וכו'@נתנאל_26
בעזרת השם.